Manual Bàsic de Convivència en Comunitat v2.1

portada manual

http://issuu.com/difonlaidea/docs/manual_basic_de_convivencia_en_comunitat_v2.1

arxiu pdf a punt per imprimir: manual basic de convivencia en comunitat v2.1

Aquí teniu un compendi d’aprenentatges a base de moltes hòsties al llarg dels anys de conviure en comunitat. Molta gent ha caigut pel camí, sovint en el primer any de convivència en un pis d’estudiants. Però molts altres no han desistit i al cap dels anys i moltes cicatrius, alguns han assolit el nirvana de la convivència en comunitat, un estat col·lectiu en el qual tot flueix harmoniosament, els plats deixen d’acumular-se a la pica i totes les eines es mantenen en el seu lloc. En aquest manual trobaràs alguns trucs que et poden ser de gran utilitat en el tortuós camí vers aquest remot ideal.

“La principal dificultat que ens trobem en les comunitats rurals no és pas la nostra ineptitud per les feines del camp, sinó la convivència en comunitat. Els projectes no moren perquè l’hort no funcioni sinó degut a conflictes relacionals. La intensa convivència en comunitat fa emergir el millor i el pitjor de cadascú; gent preciosa i grans amics poden esdevenir monstres i acabar profundament enemistats.”

*Aquest manual està escrit especialment per a comunitats rurals basades en l’autogestió, l’horitzontalitat i la sostenibilitat, tot i així, la major part de lliçons que s’hi donen són aplicables a qualsevol altre tipus de comunitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s