Salvem Can Piella!

13O-15O Per a l’ús col·lectiu del territori i del patrimoni. No a l’especulació. Salvem Can Piella!


Can Piella, conjuntament amb la ASAC (Aliança per a la Sobirania Alimentària de Catalunya), la Plataforma d’ Afectats per la Hipoteca de La Llagosta, la organització internacional Reclaim the Fields i Repoblament Rural, proposa, per al proper Dissabte 13 d’octubre, dia d’acció Global, una manifestació camperola en defensa del ús col·lectiu del territori i del patrimoni, contra l’especulació, demanant a més a més la revocació de l’ordre de desallotjament cautelar, que considerem improcedent.

Què proposem?

Dissabte 13O 17h
Manifestació camperola
Per a l’ús col·lectiu de la terra i el patrimoni
Sortirà de la Plaça Antoni Baqué (Rodalies R2 la Llagosta, a uns 15 minuts de Barcelona) a les 17.00h. La manifestació acabarà amb un “judici popular” del Grup immobiliari Alcaraz – el denunciant.

Dissabte 13O-Dilluns 15O AcamPiella

Acampada als voltants de la masia amb diverses xerrades(amb Miquel Amorós i els col·lectius de Lakabe, Repoblament i Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya -ASAC-, entre d’altres) i altres activitats. Així doncs, porteu sac de dormir, roba d’abric… i si teniu tenda, perfecte! Porteu menjar, i recordem que l’objectiu no és fer botellón… Sinó posar pressió per tal de que el jutge retiri el desallotjament cautelar.

+ Com puc ajudar a Can Piella?
– Firmant la recollida de signatures a oiga.me per a demanar al Jutge la revocació d’aquest desallotjament cautelar, per considerar-lo improcedent. https://oiga.me/campaigns/paremos-el-desalojo-de-can-piella
– Participant a la manifestació que hem organitzat pel proper dissabte 13 d’Octubre (#13O, dia d’accions global), que començarà a la Plaça Antoni Baqué de la Llagosta a les 17h, i anirà fins a l’Ajuntament de Montcada on es realitzarà el judici popular l’Inmobiliària Alcaraz Vs. Can Piella. Vingueu vestits de pagesos!

– Participant a la #aCamPiella El mateix disabte a la nit començarà una acampada als voltants de la masia amb diverses xerrades (amb Miquel Amorós i els col·lectius de Lakabe, Repoblament i Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya -ASAC-, entre d’altres) i altres activitats. Així doncs, porteu sac de dormir, roba d’abric… i si teniu tenda, perfecte! (recordem que l’objectiu no és fer botellón…)

– Difondre aquesta moguda entre amics, familiars, etc. perquè tothom sapiga com està el pati. En aquest mail us adjuntem material per a fer difusió… i fotem-li canya al Twitter: #aCamPiella #CanPiellaVive #CovantAutonomia #AlcarazésMafia #accióGlobal13O

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s