[dijous 23 de febrer] Marxem al camp… JA!!

Veient que el nostre modus vivendi tecno-industrial és completament insostenible, que la nostra capacitat d’autogestionar les nostres vides es veu completament limitada pel formigó, i que no volem seguir alimentant el capitalisme (ja sigui produint o consumint els seus béns i serveis), ja que preferim dedicar el nostre temps a desmantellar-lo i a construir alternatives.. amb tot això i molt més… DECIDIM MARXAR AL CAMP JA!!

Després de les jornades de repoblació d’aquest cap de setmana a Can Piella, algunes persones amb ganes de començar un projecte d’autogestió rural a molt curt termini (abans de l’estiu) hem decidit trobar-nos aquest mateix dijous per veure si entre nosaltres pot sortir un o més grups prou motivats per fer el salt al camp.

– Quedem dijous 23 de febrer a les 16hs a la Carboneria, C/Urgell 30 Metro Urgell o Sant Antoni
– Les persones que vinguem podem pensar amb antel.lació quins temes voldriem que es tractessin aquesta tarda. Conjuntament amb cada tema que proposem, també es pot proposar com el tractarem (debat, ronda de paraules, alguna dinàmica…).
– Al començar la trobada cadascuna proposarà els temes i entre totes decidirem quins temes volem tractar amb prioritat.
– La persona que hagi proposat algun tema que finalment es tracti amb la seva respectiva dinàmica, facilitarà, si és necessari, el temps destinat a aquella temàtica.

Esteu amb ganes de fer ja una bona passa? Ens trobem aquest dijous!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s